Oldal kiválasztása

„Nagyjából 4 éve ismerjük egymást Zitával, és hálás vagyok, hogy rátaláltam. Rengeteg segítséget kaptam és kapok tőle önmagam megismeréséhez, a bennem lévő blokkok feloldásához, hogy meglássam az összefüggéseket az életemben, és hogy menjek tovább az utamon. Hiteles abban, amit csinál, ez már az első találkozáskor kiderült a számomra. Köszönök minden eddigit és folytatjuk tovább!”

P. Eszter

„Zitát az utamba került terapeuták egyik legjobbikának tartom. Széles spektrumú tudása és eszköztára lehetővé teszi, hogy mindig a számomra legjobb módszerrel segítsen. Tiszteletre méltó, hogy sosem áll meg mindig tanul és alkalmazza is. A változásban nekem ő a legnagyobb segítségem , támaszom .Empatikus ugyanakkor hitelesen minden manír nélkül közvetíti igazságát. A fejlődésben maximálisan támogató és iránymutató. Áldás minden alkalom, amikor nála lehetek! „

S. Eszter

„Nagyon jó ember a Zita. Segítőkész és mindent megtesz azért, hogy a hozzá forduló jól érezze magát. Nagyon szimpatikus, és én nagyon sokat köszönhetek neki. Teljesen ki vagyok cserélve, amióta együtt dolgoztunk. Előtte évekig szorongással, depressziósan, célok nélkül éltem és ki sem mozdultam a négy fal közül. Az első beszélgetésünk után már képes lettem arra, hogy kimenjek az utcára, a második után elmentem fodrászhoz. 🙂 Pár oldás után már a buszra is fel tudtam szálltam, amit nem gondoltam volna, korábban pánikot okozott még a gondolata is. Most van munkám és teljes életet élek. Az a fantasztikus, hogy mindezt könnyen értük el. Nagyon jó érzések töltöttek el az oldások során. Én mindig alig vártam, hogy újra találkozzunk!”

V. Ágnes

“Néhány éve, életem delén túlhaladva, egy válás után mélypontra kerültem és mindenféle testi és lelki tüneteket kezdtem észrevenni magamon. Mikor elhatároztam, hogy keresek egy szakembert, egy ismerős ajánlása révén jutottam el Zitához. Kedvessége, türelme, szakmaisága és a gyógyítás iránti elkötelezettsége, alázata teljesen lenyűgözött. Egy ilyen kapcsolatban számomra nagyon fontos a bizalom, és Ő ezt maximálisan elérte nálam. A kezelések alkalmával feltörő érzelmi hullámzásaimat a legnagyobb empátiával, tapintattal kezelte. Néhány kezelést követően elkezdtem egyre jobban érezni magam, eltűntek a szorongó, félelemmel teli érzések. Életszemléletem is pozitívan változott. Mindez állandósult nálam, stabilan jól vagyok, hála Zitának, akit a legjobbkor sodort utamba az élet.” B. Zoltán)

Eltévedtél? Keress meg!

Megtalálsz Budapesten, a Jászainál: Hétfőn: 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.00-17.30, 18.00-19.30. Pénteken: 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30 Telkiben: kedden és csütörtökön 10.00-11.30, 12.00-13.30 Ettől eltérő időpontról egyeztessünk! Írj nekem és visszahívlak. 

Adatvédelem

+36 20 936 6653

Budapest és Telki

valaszut@valaszut.hu