Oldal kiválasztása

személyes bemutatkozásom

“nem mindig választhatod meg, mi fog történni veled. de azt befolyásolhatod, hogyan érzel vele kapcsolatban.”

Takács Zita

Somogy, Nagyatád. Válaszút. Szolnok, Gazdasági Főiskola. Válaszút. Szerelem. Válaszút. Budapest. Világkiállítási Programiroda. Házasság. Válaszút. Oktatásszervezés. Nagyfiam, imádom. Válaszút. Bútorkereskedelem. Bali. Anyukám, rák, elment. Kislányom, halva született. Mélypont. Meghaltam velük én is. Hogyan tovább. Válaszút. Élni akarok. Keresés. Kineziológia. Megvan. És működik. Megtanulom. És még sok mást is. Válaszút. Hála. El Camino. Újjászülettem. Bali. Válaszút. Budapest. Kisfiam, imádom. Nehézségek, küzdelem, hányadtatás. Tanulás, tanulás, tanulás. Válaszút. Válás. Talpra állás. Újjászületés. Tanulás. Válaszút. Új élet. Új tervek. Új célok.

Szerencsés ember vagyok: nem azért, mert könnyű életem volt, hanem mert minden ember és esemény a kellő időben érkezett hozzám. Valahogy kialakult bennem az, hogy már nem értékelek és minősítek semmit jónak vagy rossznak, hanem csak „egy” eseménynek, egy tapasztalatnak, egy hatásnak, amely formált. Hálás vagyok minden tapasztalásért.

Összekapcsolódott bennem a velem született és folyamatosan táplált spiritualitás és az életem folyamán összecsipegetett tudás, tapasztalat. Megértést és értelmet nyert bennem mindez együtt, és saját hangja lett, amely időnként meg akar szólalni. Szeretem az életet és szeretem az embereket. A klienseimet pedig valami rajtam túlmutató, földöntúli, embertársi szeretettel tudom szeretni. Nagy öröm látni azt, hogy jól vannak. Sokkal jobban, mint amikor először találkozom velük. Megtalálják a saját útjukat és a saját belső hangjukat. Hogy a helyükön vannak az életben, boldogok, teszik a dolgukat. Ez az, ami segítőként engem igazán motivál és boldogsággal tölt el.

Eltévedtél? Keress meg!

Megtalálsz Budapesten, a Jászainál: Hétfőn: 12.00-13.30, 14.00-15.30, 16.00-17.30, 18.00-19.30. Pénteken: 10.00-11.30, 12.00-13.30, 14.00-15.30 Telkiben: kedden és csütörtökön 10.00-11.30, 12.00-13.30 Ettől eltérő időpontról egyeztessünk! Írj nekem és visszahívlak. 

Adatvédelem

+36 20 936 6653

Budapest és Telki

valaszut@valaszut.hu