Oldal kiválasztása

SZAKMAi BEMUTATKOZÁSOM

“a szenvedély és a kreativitás sokkal többet adott nekem, mint a képesség, mellyel a tudást magamba szívtam.”

Takács Zita terapeuta

A valaszut.hu alapítója

Amióta az eszemet tudom, érzem, hogy Isten a tenyerén hordoz. Ez korántsem jelenti azt, hogy ne lettek volna komoly próbatételek az életemben, vagy ne éltem volna meg sok kudarcot, bánatot és nehézséget. De annak a megnyugtató bizonyosságát, hogy nem vagyok egyedül sosem veszítettem el. Legmélyebb gyászomba bár félig belehaltam, de újjászülettem és békére leltem. Nyugalom van a lelkemben, és ebben a csendben tisztán hallok másokat. Alapvégzettségem a gazdasági szférához köt, de életem fordulópontjának tekintett 2000-es évtől mindent tudni akartam arról a másik világról, a Lélekről, mely addig háttérbe szorult. Az ikrek szenvedélyes tudásvágyával vetettem bele magamat az előttem feltáruló új ismeretekbe: egyik iskolát végeztem a másik után, habzsoltam a különféle képzéseket, vizsgákat, könyveket és szakmai fórumokat, míg végül jómagam is segítővé lettem. Minden megszerzett tudás megsokszorozódott és letisztult bennem az egymással való kölcsönhatásban. Ahogy én megtaláltam a belső békémet úgy alakult ki ezzel párhuzamosan a saját rendszerem, melyben otthon vagyok. Hiszem, hogy nem a körülményeink tesznek bennünket boldoggá, hanem az a mögöttes valóság és életszemlélet, amellyel létezünk. Abban van minden ember ereje, és én ehhez a belső maghoz, a forráshoz szeretném elkalauzolni mindazokat, akik hozzám fordulnak.

Szakmai kompetenciák

(alkalmazott módszereim, a teljesség igénye nélkül)

  • Kineziológia: Touch For Health 1-4., Edu-K, 3in1 stresszoldás (konzultáns facilitátor)
  • Hipnózis: NGH Certified Hypnotherapeutist, KHE – Hipotizőr
  • Egészségügyi Továbbképző Intézet: természetgyógyász – kineziológus szakvizsga
  • Testnevelési Főiskola: sportszervező
  • Hellinger-i család és rendszerállító terapeuta
  • Energiagyógyászat: Reiki mester, Szellemgyógyász mester
  • Tarot mester
  • Numerológus
  • Gyászcsoport vezető
  • Karma asztrológia (folyamatban)

„Nagyjából 4 éve ismerjük egymást Zitával, és hálás vagyok, hogy rátaláltam. Rengeteg segítséget kaptam és kapok tőle önmagam megismeréséhez, a bennem lévő blokkok feloldásához, hogy meglássam az összefüggéseket az életemben, és hogy menjek tovább az utamon. Hiteles abban, amit csinál, ez már az első találkozáskor kiderült a számomra. Köszönök minden eddigit és folytatjuk tovább!”

P. Eszter

„Zitát az utamba került terapeuták egyik legjobbikának tartom. Széles spektrumú tudása és eszköztára lehetővé teszi, hogy mindig a számomra legjobb módszerrel segítsen. Tiszteletre méltó, hogy sosem áll meg mindig tanul és alkalmazza is. A változásban nekem ő a legnagyobb segítségem , támaszom .Empatikus ugyanakkor hitelesen minden manír nélkül közvetíti igazságát. A fejlődésben maximálisan támogató és iránymutató. Áldás minden alkalom, amikor nála lehetek! „

B. Eszter

„Nagyon jó ember a Zita. Segítőkész és mindent megtesz azért, hogy a hozzá forduló jól érezze magát. Nagyon szimpatikus, és én nagyon sokat köszönhetek neki. Teljesen ki vagyok cserélve, amióta együtt dolgoztunk. Előtte évekig szorongással, depressziósan, célok nélkül éltem és ki sem mozdultam a négy fal közül. Az első beszélgetésünk után már képes lettem arra, hogy kimenjek az utcára, a második után elmentem fodrászhoz. 🙂 Pár oldás után már a buszra is fel tudtam szálltam, amit nem gondoltam volna, korábban pánikot okozott még a gondolata is. Most van munkám és teljes életet élek. Az a fantasztikus, hogy mindezt könnyen értük el. Nagyon jó érzések töltöttek el az oldások során. Én mindig alig vártam, hogy újra találkozzunk!”

V. Ágnes