Oldal kiválasztása

Egyéni konzultáció

Ha elakadtál életed valamelyik területén és nem tudod hogyan tovább, akkor egyéni konzultáció keretében tudunk dolgozni azon, hogy közösen megtaláljuk a kivezető utat. Nem ígérek instant megoldást a problémád kezelésére, de azt igen, hogy már az első konzultációnkat követően sokkal tisztábban látod majd azt, hogy mivel is állsz szemben és merre tedd meg az első lépéseket. A konzultációkat egyedileg, a te igényeidre alakítom. Többféle módszert is alkalmazni fogunk (kineziológia, asztrológia, családállítás, hipnózis, energiagyógyászat stb.), mindig azt a technikát vetjük be, amellyel a legoptimálisabb fejlődést tudjuk elérni. Nem egyedi eset, hogy akár egyetlen konzultáció is sorsfordító változást hoz klienseim életébe, de általában 3-5 találkozás az, ami már felruház a magabiztos továbbhaladás képességével az új életed irányába.

Egy konzultáció időtartama: 1.5 óra Ára: 12000 Ft./ alkalom

A konzultációk menete

Az első találkozás mindig különleges, vegyül benne a várakozás és az újdonság izgalma. Egy kis előzetes ráhangolódást jelent a megismerkedésünkhöz, hogy a találkozásunkat megelőzően email-ben kapsz tőlem egy Állapotfelmérő adatlapot, melyet kitöltve visszaküldesz nekem. Elolvasom, rád hangolódom és várlak téged. Első konzultációnk elején meghatározzuk azokat a kereteket, amihez mindketten tartjuk magunkat. Közösen megbeszéljük, hogy miért jöttél, mit vársz tőlem, miben kéred a segítségemet, mennyi időt és energiát szeretnél célod elérésére fordítani.

Gyakran előfordul, hogy már az első beszélgetésünk alkalmával kiderül, hogy aktuális témád nem is az, amire korábban gondoltál, és teljesen máshova vezetnek a szálak. „A megtapasztalható világban nincsenek okok. A megfigyelhető világ az okozatok világa. Az igazság kiderítéséhez azokat a körülményeket kell feltárni, amelyek a látszólagos okok mögött húzódnak meg.” ( Dr. David R. Hawkins) A kineziológia csodálatos eszköze, az izomteszt alkalmas arra, hogy kibogozzuk az összekuszálódott szálakat és eljussunk problémád valós gyökeréig, amivel dolgoznunk kell. Általában 3-5 konzultáció (alkalom) szükséges egy-egy téma kibontásához, a hozzá kapcsolódó blokkok feloldásához és az új választás meghozatalához.

Konzultációink során a célod elérése érdekében feloldjuk a múltban keletkező blokkoló mintázatokat és a hozzá kapcsolódó érzelmi stresszt, átkeretezzük a traumás eseményeket. Energetikai korrekciós gyakorlatokkal, vezetett meditációval, hipnózissal vagy különféle esszenciákkal mindezt megtámogatva elősegítjük az új választásodat, mely már összhangban van a vágyott céloddal. Ezeket a folyamatokat végig az izomteszt segítségével jelöljük ki. Így egy új működési mintát és cselekvési tervet hozunk létre, melyet átültetünk a mindennapi gyakorlatba. Ezzel új élet kezdődik.

Módszerek

Valahol az egész életünk kulcskérdése, hogy mivégre születtünk erre a világra, mit kell megtanulnunk és megtennünk, mi az a rendező elv, ami köré az egész életünk felépül. Sorsfeladatod meghatározására a karma asztrológiát alkalmazom, a konzultációs program részeként. A kineziológia és az izomtesztelés segítségével meghatározhatjuk és feloldhatjuk azokat a blokkokat, amik testi-lelki szinten vannak benned és eltérítettek a saját Utadtól és a harmonikus élettől. A hipnózist a terápiás program keretében akkor használom, ha az a cél, hogy a tudatos én védelmi rendszere mögé nézzünk, felülírjunk egy tapasztalatot és új programot rögzítsünk a tudatalattiban. Általában elegendő a fogantatásig vizsgálódni, de néha előfordul, hogy tovább kell tekinteni, és a mélyben gyökerező okokra generációs szinten (hozott családi örökség, minta) vagy akár reinkarnációs szinten (előző életek) túllépjünk a jelen megtestesülés korlátain.

Eszközök

A beszélgetésünket végig kíséri az izomtesztelés. Ez annyit jelent, hogy szemben ülünk egymással és én időnként megfogom a kezedet a csuklód fölött  és egy kis nyomást helyezek rá. A kérdésemre adott válaszreakciódból (tart az izom vagy elgyengül) igen-nem válaszokat kapok a tudatalattidból, mely “irányító reléként” vezet bennünket tovább az oldási folyamatban. Így választjuk ki azt is, hogy milyen korrekciós gyakorlattal tudjuk feloldani azt a blokkot, ami benned van.

Különféle esszenciákat alkalmazok: Bach virágesszencia, Maui virág – és drágakő esszencia, Perelandra kerti esszenciák, a gyengéd oldás érdekében.

Hatékonyan használom a konzultációk alkalmával (klienseim nagy örömére) a tarot kártyát, mely remek eszköz arra, hogy képszerűen rálássunk az aktuális helyzetedre  vagy egy-egy döntési helyzetet kielemezzünk általa (mi van, ha ezt választod, mi várható, ha a másikat). A Kazanlár és a Rohrig tarot alkalmazom elsősorban

Reiki mesterként a reiki energiája aktiválódik a kezeimben, amint hozzád érek. Ha érzem vagy jelzed, hogy szükséged van az energiával való töltekezésre (csakra tisztítással, feltöltéssel és harmonizálással) erre a konzultációkhoz kapcsolódóan is szívesen szánok egy kis időt (kérlek, jelezd a konzultáció elején, hogy úgy gazdálkodhassunk az idővel).

Online konzultáció

Az online konzultáció egy közös, intenzív, rugalmas és a te személyedre szabott terápiás forma, mely egyre népszerűbb hazánkban is. Nagy előnye, hogy a világ bármely részéről hozzáférhető, és maximálisan figyelembe tudjuk venni az időbeosztásodat. Korlátlan email kommunikációval és az igényeid szerinti gyakoriságú skype elérhetőséggel támogatlak, és végigkísérlek a fejlődésed/gyógyulásod folyamatában egészen addig, míg el nem éred a célodat. Az online konzultáció során is 100%-os diszkréciót garantálok: a szobában senki sem tartózkodik rajtam kívül és a beszélgetéseinket semmilyen formában nem rögzítem.