Kineziológia

STRESSZOLDÁS

Az első találkozás mindig különleges, vegyül benne a várakozás és az újdonság izgalma. Egy kis előzetes ráhangolódást jelent a megismerkedésünkhöz, hogy a találkozásunkat megelőzően email-ben kapsz tőlem egy Állapotfelmérő adatlapot, melyet kitöltve visszaküldesz nekem. Elolvasom, rád hangolódom és várlak téged. Első konzultációnk elején meghatározzuk azokat a kereteket, amihez mindketten tartjuk magunkat. Közösen megbeszéljük, hogy miért jöttél, mit vársz tőlem, miben kéred a segítségemet, mennyi időt és energiát szeretnél célod elérésére fordítani.

Gyakran előfordul, hogy már az első beszélgetésünk alkalmával kiderül, hogy aktuális témád nem is az, amire korábban gondoltál, és teljesen máshova vezetnek a szálak. „A megtapasztalható világban nincsenek okok. A megfigyelhető világ az okozatok világa. Az igazság kiderítéséhez azokat a körülményeket kell feltárni, amelyek a látszólagos okok mögött húzódnak meg.” ( Dr. David R. Hawkins) A kineziológia csodálatos eszköze, az izomteszt alkalmas arra, hogy kibogozzuk az összekuszálódott szálakat és eljussunk problémád valós gyökeréig, amivel dolgoznunk kell. Általában 3-5 konzultáció (alkalom) szükséges egy-egy téma kibontásához, a hozzá kapcsolódó blokkok feloldásához és az új választás meghozatalához. De mindig van választásod. Sosem késő új útra lépni.

További találkozásaink során a célod elérése érdekében feloldjuk a múltban keletkező blokkoló mintázatokat és a hozzá kapcsolódó érzelmi stresszt, átkeretezzük a traumás eseményeket. Energetikai korrekciós gyakorlatokkal, vezetett meditációval és különféle esszenciákkal mindezt megtámogatva elősegítjük az új választásodat, mely már összhangban van a vágyott céloddal. Ezeket a folyamatokat végig az izomteszt segítségével jelöljük ki. Így egy új működési mintát és cselekvési tervet hozunk létre, melyet átültetünk a mindennapi gyakorlatba. Ezzel új élet kezdődik.

Kineziológiai oldás felnőtteknek: egy alkalom, 90 perc: 12000 Ft. Gyermekeknek: egy alkalom, 45 perc: 6000 Ft.

KALIBRÁLÁS

Dr. David R. Hawkins kutatásainak egyik legjelentősebb felfedezése az a módszer, amelynek segítségével kalibrálni lehet a relatív igazságot. Skáláján bármely intellektuális nézet, kijelentés vagy ideológia 1 és 1000 közti értéket vehet fel. Kérdés: Ez a dolog (könyv, filozófia, tanító, kijelentés stb.) a skálán 200-as értéken áll? Igen? Nem? 250-es értéken áll? Igen? Nem? Így tovább… Míg az izomteszt meg nem határozza a pontos értéket. A kalibrációk rendkívüli jelentőségét az adja, hogy az emberi történelemben először bármely téma ideológiai helyessége az adott téma természetes tulajdonságaként értékelhető. Hawkins 20 év alatt kalibrációval feltérképezte az emberi tudat teljes spektrumát, és lenyűgözően izgalmas térképet alkotott az emberi létélmény földrajzáról.

Kineziológiai kalibráció: egy alkalom, 45 perc: 10000 Ft.