Oldal kiválasztása

Gyakori kérdések

Miért válassz engem?

Intuitív terápia= érzékelés + szakmai tapasztalat

Intuíciós készségemmel és kifinomult érzékelésemmel sok mindent látok, érzek és hallok. Velem született, valamint az életem folyamán elsajátított és magamba integrált technikákon, szakmai tudáson kívül egy olyan csodálatos eszköz birtokában vagyok, mint az izomtesztelés, mellyel közvetlenül, fizikai szinten is tudok kommunikálni a tudatalattiddal. Erre egy másik síkon, tisztán érzékeléssel is képes vagyok, de a kettő együtt már valóban ütős, és oda-vissza megerősítő kombináció. Így nem „fölötted döntök és tanácsokat osztogatok neked a Te életedről”, hanem veled szorosan együttműködve, a legbensőbb igényeid szerint visszük előre fejlődési folyamataidat. Ennek két elkerülhetetlen következménye van: Az egyik, hogy mindig arra megyünk, és azt a téglát bontjuk le az előtted magasodó, és az utadat előled elzáró falból, ami számodra „itt és most” a leghasznosabb és a legnagyobb segítséget, felismeréseket adja. A másik, hogy nincs kamu. Nincs felelősség áthárítás. Nincs önbecsapás. Ha engem választasz kísérődnek ezen az úton, akkor szembe kell nézni a legbensőbb valóságoddal, a saját érdekedben. Egyrészt, mert én ezt rád hangolódva hamar érzem és az izomteszteléssel egyértelműen meg is tapasztalhatod fizikai szinten is. Nem szeretnék a cinkostársad lenni abban, hogy benne tartsd magad egy már idejétmúlt „programban”, amivel lehet, hogy akaratlanul épp te vagy boldogságod és kibontakozásod legfőbb akadályozója. (Végülis, épp ezért jöttél hozzám, hogy ezen túllépj, nem igaz?) Másrészt ezeket a blokkokat és félelmeket szeretettel, gyengéden, de nagyon hatékonyan felül is tudjuk írni. Akkor meg, miért ne tennénk? Mit gondolsz, belevágjunk? Írj nekem, és csináljuk!  

Mire számíthatsz?

1./ Nem ítélem meg azt, aki vagy, amit teszel vagy tettél a múltban.

2./ Nem döntök helyetted. Ez a te dolgod. Mindig támogatni foglak abban, hogy meghozd a saját választásaidat.

3./ A világ összes könyvét elolvashatod és felkereshetsz minden héten más terapeutát, ha nincs naponta negyed órád magadra. Ha nem gyakorolsz, ha nem építed be mindazt, ami a felszínre kerül az oldások kapcsán, ha nem végzed el a gyakorlatokat, akkor bele se kezdj. De nincs számonkérés és ellenőrzés. Magadnak tanulsz.

4./ Ha kísérődnek választasz, lesz kitartásod a közös munkánkhoz és gyakorolsz, új látásmódra teszel szert. Másképp érzékeled a világot, benne önmagadat, a feladataidat és a környezetedet, a körülötted élőket is. Te fogsz változni, és mivel mindannyian közös energetikai rendszeren vagyunk, a te változásod változást indukál az egész életedben. Magabiztosabbá válsz, könnyebben tudsz döntéseket hozni, mert már hallod azt a belső hangot, amit eddig elnyomtál magadban. Szabaddá válsz. Vágjunk bele! 

Mikor fordulj hozzám?

Ha nem találod az életcélodat, nincs önbizalmad, esetleg szorongásokkal és alvászavarral küzdesz.

Ha egyáltalán nincsenek céljaid és álmaid, vagy vannak, de azokat rendre nem tudod elérni őket.

Ha nincs -vagy nem boldog- a párkapcsolatod, esetleg beleragadtál egy stresszel és konfliktusokkal teli, boldogtalan kapcsolatba és erőt szeretnél gyűjteni a kiugráshoz.

Ha szenvedsz, de megrémít a szakítás gondolata, vagy ha már szakítottál/ elváltál, mégsem tudod elengedni őt.

Ha van olyan trauma az életedben, amiről soha senkivel nem tudtál beszélgetni.

Ha félelmekkel telített az életed.

Ha úgy érzed, nem is a saját sorsodat éled, hanem kísértetiesen viszed tovább az őseidtől örökölt családi mintát.

Ha olyan fizikai tüneted van, aminek nincs kimutatható szervi oka, és úgy sejted valahol a lelkedben és személyes történetedben kell keresni a gyökerét.

Ha VÁLASZÚTHOZ ÉRKEZTÉL, a szerelmi életedben,a gyerekvállalásban vagy -nevelésben,a munkádban és karriered építése során,a pénzügyeidben,a családtagjaiddal való kapcsolatodban,vagy az egészséged terén és jól jönne a támogatás a döntéshozatal előtt, hogy tisztán láss és erőt gyűjts.

Ha erős a késztetés benned a változásra (változtatásra), és hajlandó vagy ebbe időt és energiát fektetni.

Egy vagy több mondat is telibe talált nálad? Akkor írj nekem és beszélgessünk róla!