Oldal kiválasztása

Erőt, reményt és fogódzót adni magunknak fontos lehetőség…

Szerettünk elvesztése semmihez sem fogható fájdalom és soha nem múló teher is, amit vinnünk kell tovább. Erőt, reményt és fogódzót adni magunknak fontos lehetőség és nagy kihívás. Nem kell egyedül küzdened, és nem kell, hogy bezárd magadba a nehézségeket. Osztozz a teherben sorstársakkal és velem, a Napfogyatkozás egyesület gyászcsoport vezetőjével! Gyere és csatlakozz következő csoportunkhoz, ahova mindenki rengeteg megválaszolatlan kérdéssel és szorongással érkezik. Nem ígérem, hogy megoldunk mindent, de támogatunk, kérdezünk és beszélgetünk majd sokat.

Az első két alkalom minden érdeklődő számára nyitott, aztán lezárjuk, és már nem lehet csatlakozni. Csoportunk hétköznap esténként, kétheti rendszerességgel, 12 alkalommal találkozik majd a Jászai Mari tér közelében.

A csoport biztonsága és az eredményes együttműködés érdekében fontos, hogy előzetesen megismerjük egymást. Ezért, ha csatlakoznál hozzánk, kérlek, jelentkezz a megadott elérhetőségek egyikén, szeretnék Veled még az indulás előtt megismerkedni.

Konkrétumokkal jövök hamarosan!

“A gyász nem múlik el. Nem múlik el, csak körbenövi az élet.” (orvos-tóth noémi)